Loading…

€ 69.000 – ref. 708.617

Een NIEUWBOUWHUIS vanaf € 69.000 in een uniek project! En het kan zelfs nóg € 5.000 goedkoper als u inschrijft vóór 30 november 2017.

Bent u toe aan een comfortabel en relaxed leven? Bent u de drukte in Nederland zat en wilt u meer rust en ontspanning? Wilt u genieten van wandelingen in de natuur in het meest groene deel van Portugal? Overweegt u een (tweede) huis te kopen in het buitenland?
Maak dan kennis met dit project in Noord Portugal. U koopt al een nieuw huis vanaf € 69.000,-

Het betreft een nieuwbouwproject in de provincie Minho aan de rand van Canedo de Basto (gemeente Celorico de Basto).
Op een afgesloten terrein van + 1 ha. worden 10 huizen gebouwd met een gemeenschappelijk zwembad. De basis hiervan is het helping en sharing concept.

In het kort is dat een concept dat streeft naar het herwaarderen van het “dorpsgevoel” van vroeger. Ieder heeft weliswaar zijn eigen huis en stukje privé-tuin, maar de rest van de grond is gemeenschappelijk. Naar keuze kan men dit gezamenlijk onderhouden of dit laten uitvoeren. Hetzelfde geldt voor het zwembad of andere zaken die men gezamenlijk wil opzetten. Het is niet verplicht, maar het idee is dat men een aantal andere Nederlandstaligen om zich heen heeft, waarbij men enerzijds gebruik kan maken van elkaars kwaliteiten en anderzijds wellicht ook zaken kan delen die men niet dagelijks nodig heeft zoals bijv. een grasmaaier, ladder etc.
Het bevorderen van sociale samenhang is de achtergrondgedachte, maar óf en in welke mate dat gebeurt hangt van de individuele bewoners af. Er wordt slechts een omgeving gecreëerd waarin dit wellicht wat makkelijker gebeurt.

Voor mensen die niets voelen voor dit concept van een groep mensen bij elkaar, zijn er ook aparte terreinen met individuele huizen.

De huizen die gebouwd gaan worden kunnen uitgevoerd worden met 1, 2 of meer slaapkamers. Om een idee te geven van de prijzen: met 1 slaapkamer is de prijs 69.000€, 2 slaapkamers 89.000€ en 3 slaapkamers 109.000€. Allemaal aanmerkelijk goedkoper dan de objecten op Nederlandse (veel grotere) parken. De prijzen zijn incl. BTW. Zoals in Portugal gebruikelijk worden de huizen opgeleverd zonder keuken, zodat de bewoner zijn eigen keukenuitvoering kan kiezen. Wel zijn de huizen geschilderd en voorzien van wand- en vloertegels (of indien gewenst van laminaat).
De privé grond kan naar keuze worden gehuurd voor 2.900€/jr (men betaalt max. 15 jaar) of men koopt de huur af voor een éénmalig bedrag van 30.000€.

De overige grond met zwembad en aankleding is van de Vereniging van Eigenaren van deze 10 huizen. Gezamenlijk kunnen zij beslissen óf en wát men evt. nog meer op het terrein zou willen, zoals bijv. een groentetuin of gemeenschappelijke ruimte, een minigolfbaan of wat dan ook.

Voor meer informatie kunt u het Easy Living project vinden op de 50+ beurs in september en de secondhoe beurs in oktober, beiden in Utrecht. Verder wordt op 10 oktober een voorlichtingsavond georganiseerd en in het najaar een kennismakingsreis.

Bekijk grondplan in google earth.pdf.

oil paintings oil paintings oil paintings oil paintings oil paintings oil paintings oil paintings canvas art canvas art canvas art canvas art canvas art canvas art stone island outlet stone island outlet stone island outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher peuterey outlet online peuterey outlet online peuterey outlet online peuterey outlet online peuterey outlet online barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online moose knuckles pop canvas art oil paintings stone island outlet stone island uk