Loading…

€ 350.000 – ref. 367.705

Met de bouw van deze zeer ruime woning met 5 slaapkamers en 3 badkamers is rond 2000 gestart. Verder is er een kelder, bedrijfsgebouw en schuur. De afgelopen 10 jaar is de eigenaar steeds bezig geweest om huis, tuin en bouwland te verbeteren. Zo is de tuin om het huis mooi aangeplant (onderhoudsarm) en bestrating aangebracht. De grond heeft verschillende aparte kadastrale nummers, zodat meerdere woningen gebouwd mogen worden. Totale grondoppervlakte ongeveer 3 ha. vnl. beplant met wijnranken. De opbrengst van de 4 jaar oude wijnranken bedroeg in 2017 zo’n 3.000 liter, maar over 2 jaar is een opbrengst van een dikke 10.000 liter te verwachten.

Het bedrijfsgebouw (ongeveer 150 m2) is aangepast op krachtstroom. Op dit gebouw kunnen gemakkelijk 2 appartementen worden gebouwd. De pilaren zijn al geplaatst.

Achter het huis nog een groot halfopen gebouw (ook met douche en toilet), waar de tractor met toebehoren worden gestald en een destilleerinstallatie is gebouwd. Dit alles en de rvs trapbakken en opslagtanks voor de wijn kan worden overgenomen

. (Via een grote makelaarsorganisatie wordt dit pand aangeboden voor 499.000 euro zonder deze inventaris!)