Loading…

€ 30.000 – ref. 688.216

Bouwgrond omgeving TÁBUA! Door de grote brand in oktober 2017 is dit huis met aparte studio en schuur grotendeels verwoest. Wat rest is een bouwlocatie met eigen geboorde waterbron en een diepe, gemetselde waterput: rustig gelegen met mooi uitzicht over het dal is gesitueerd tussen de grotere plaatsen Tábua en Oliveira do Hospital in de Beiras.

Het hoofdhuis was samengesteld uit twee samengevoegde huisjes en had ook een inpandige garage. Het gedeelte van het huis met zolder is gespaard gebleven.

In de erachter gelegen tuin vindt u diverse fruitbomen zoals bijv. sinaasappel-, citroen-, pruimen-, diosperes- en diverse appelbomen.

Aan de overkant van het weggetje vindt u in de tuin van de voormalige studio nesperas- (mispel), vijgen-, sinaasappel-, mandarijnen- en olijfbomen evenals een schuurtje waar de installatie van de eigen borehole was geplaatst.  . Verder naar achteren bevonden zich nog een grote (houten) schuur en kippenren. Het restant hoofdhuis met grond wordt apart verkocht, maar uiteraard kan het gedeelte van de studio met schuurtje en borehole-installatie en meerdere (verspreid liggende) losse percelen worden meegekocht.