Loading…

€ 270.000 – ref. 543.708

Ruime villa + fitnesscentrum in naastliggend pand (sterk in prijs verlaagd). in de directe omgeving van een centrumplaats met alle voorzieningen zoals weekmarkt, winkels, banken en postkantoor, overdekt zwembad, gezondheidscentrum etc.

Het recent gerestaureerde authentieke pand met 2 verdiepingen van 170 m2 dateert van begin 1800 maar voldoet nu aan alle eisen van de tegenwoordige tijd. Er is natuurlijk cv en men beschikt over eigen water uit een bron. De woning is voorzien van aluminium ramen met dubbele beglazing.

In het grote pand naastliggende pand met eveneens 2 verdiepingen van 190 m2 elk bevindt zich het fitness bedrijf: een goed draaiend bedrijf met recent materiaal en vaste klantenkring. Dit pand is voor meerdere doeleinden geschikt. Voor de deur bevindt zich een zeer ruime parkeerplaats.

Er is meer grond bij te kopen waarvan het bijbehorende terrein 1.200 m2 nog een bouwbestemming heeft, hetgeen betekent dat er nog minimaal een woning kan worden bijgebouwd. Bij deze grond behoren nog twee waterbronnen waarvan men voor 50% rechten heeft.

Het geheel is rustig gelegen en beschikt over een mooi uitzicht, kortom de moeite van het bezichtigen waard!