Loading…

€620.000 – ref. 614.220

Authentieke quinta, stijlvol gerestaureerd in 2005. Bij de verbouwing is daardoor modern comfort bereikt. Toch is de typisch Portugese sfeer behouden. Er is centrale verwarming, een houthaard en airco in één van de slaapkamers. Een zonnepaneel en boiler zorgen voor de verwarming van het douchewater. CV-ketel óf badgeyser zorgen evt. voor extra warmte. Naast een eigen geboorde waterput is er ook aansluiting op het waterleidingnet. WiFi versterking over het gehele eigendom.

In 2019 aangevuld met verwarmd zoutwater zwembad, whirlpool, sauna en extra accommodatie. Naast het hoofdhuis zijn er 2 tuinkamers en 3 dome tenten. Hierdoor zijn nu 10 kamers met 10 badkamers beschikbaar. Er is een vergunning voor B&B, dus startklaar!

De accommodatie is ook zeer geschikt voor grote families, groepen, trainingen, retreats e.d.

Het ommuurde terrein is ongeveer 4.000 m2 met een automatische toegangspoort met video. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Er is een automatische beregeningsinstallatie.

Rondom het hoofdhuis zijn aan alle kanten terrassen en de tuinkamers en tenten hebben hun eigen terras met een gezellig zitje. Dus u kunt overal wel een rustig plekje vinden. De tuinkamers kijken uit op een kleine boomgaard met pruimen-, appel-, peren- en sinaasappelbomen.

In 2019 is alles opnieuw geschilderd en de slaapvertrekken voorzien van nieuwe bedden, zodat u daar voorlopig geen kosten aan heeft. Alle kamers hebben een waterkoker, föhn en badjassen.

Voor buiten zijn ook aluminium ligstoelen en ander buitenmeubilair aangeschaft. Voor de keuken: nieuw servies, bestek en diverse apparatuur.

In de voormalige garage is een PVC vloer gelegd. Er is fitness apparatuur geplaatst. Het geheel is dus instapklaar. U kunt direct beginnen met een toeristische onderneming, yoga centrum of trainingsfaciliteit.

Evt. hypotheek beschikbaar.