Loading…

€225.000 – ref. 732.921

Dubbele woning met zwembad en enorme schuur op 1.500 m2 grond.

Aan de rand van dit zeer authentieke dorpje Agra en de Serra da Cabreira vindt u deze woning met toeristische vergunning (Alojamento Local).

Prachtige vergezichten tot wel 50 km. ver.

RUST, RUIMTE EN PRIVACY

Door de hogere ligging t.o.v. de omliggende woningen heeft u alle privacy.

Vanuit uw stoel voor het huis kunt u de koeien en geiten naar de bergen zien gaan en ‘s avonds weer terugkomen. Wilt u een keer niet zelf koken? Dan is er een goed restaurant in het dorpje waar u terecht kunt. Verder liggen de wat grotere steden als Cabeceiras de Basto en Vieira do Minho op zo’n 15 km. afstand. Daar vindt u de grotere supermarkten zoals Continente, Lidl en Pingo Doce.

Maar voor uw verse broodjes hoeft u niet op pad. Iedere ochtend komt de bakker langs uw deur en voor 11 cent per broodje pakt u niet eens de fiets! Ook de visboer komt wekelijks langs.

Om het zwembad is een coniferenhaag geplant zodat ook daar en op het terras alle privacy gegarandeerd wordt die u zou willen.

INDELING

De woning op de begane grond heeft 2 slaapkamers, keuken en woonkamer en natuurlijk een badkamer. De bovenwoning kent een keuken, woonkamer, 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad.

Het huis wordt verwarmd middels een elektrische cv-ketel en ook de kookplaten zijn elektrisch. Er is een cv-ketel op huisbrandolie maar er is omgeschakeld naar elektrisch waardoor de bedrijfszekerheid is verhoogd.

VERHUURMOGELIJKHEDEN

De huidige (Nederlandse) eigenaren verhuren het pand voor het grootste gedeelte van het jaar en komen zelf eerder in het voor- of najaar.

De gehele inboedel is in deze prijs inbegrepen, zodat het meteen bedrijfsklaar is. Voor de was en de schoonmaak zorgen 2 dames uit het buurdorp. Hierdoor hoeft u zelf niet aanwezig te zijn om het pand toch te kunnen verhuren.

OMGEVING

Natuurlijk is er genoeg te doen in de omgeving. Op slechts 500 meter kunt u terecht voor een paardrijtocht bijvoorbeeld naar de oorsprong van de Rio Ave in de Serra da Cabreira. In het stuwmeer van Ermal is een teleski baan, waterfietsen, kano’s en u kunt er suppen. Wat verder weg ligt het internationale natuurpark Pineda de Gerês. In Ribeira de Pena is een avonturenpark met o.a. de langste kabelbaan van Europa (1,5 km!). Verder kunt u klimmen, afdalen, buggy rijden, raften, paintballen etc. etc. Dus u hoeft zich niet te vervelen!