Loading…

€ 185.000 – ref. 440.107

VEEL ruimte voor WEINIG geld! Vlakbij Mondim de Basto ligt dit grote huis van drie verdiepingen (totaal bijna 300 m2!) met aan alle zijden tuin, veranda’s en terrassen. In de achtertuin met alle privacy een flink zwembad en groot terras met vaste barbecue.

Het huis is voorzien van 2 open haarden en centrale verwarming, eigen waterbron, TV antenne + schotel.

Naast de ruime woon/ eetkamer zijn er 5 slaapkamers, 2 toiletten, 2 complete badkamers (beiden met ligbad), een afgesloten keuken en veel bergruimten.

Op de bovenverdieping zou een appartement gemaakt kunnen worden. De zolderkamer (nu in gebruik als 6e slaapkamer) heeft ook een open haard, verder is er een ruime gang, een andere (eveneens halfopen) ruimte en bergruimte.

Alle deuren en ramen zijn van hardhout, evenals de trappen en de vloeren van gang en slaapkamers op de bovenverdiepingen.

Het huis is degelijk gebouwd, ligt op ongeveer 1.500 m2 grond, aan de voorzijde afgegrensd door een op afstand bedienbare, automatische poort. In de tuin o.a. een schuur die gebruikt wordt als kippenhok en een gebouwtje met o.a. barbecue bij het terras. Een gedeelte van de tuin aan de oostzijde wordt gebruikt als moestuin.