Loading…

Werkwijze

Vanaf de start heeft u zoveel mogelijk te maken met één en dezelfde contactpersoon en u betaalt (tenzij wij alleen voor u optreden als aankoopmakelaar) géén courtage! Maar er is omdat we met een team werken altijd een “back-up” . Ons team kan u begeleiden in 5 talen (Nederlands, Portugees, Spaans, Engels en Frans)

Dus als u een exclusieve service wilt bij het zoeken naar of verkopen van een woning, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij begeleiden u, zoeken naar wat u wilt, kwalificeren de verkoper, kwalificeren de woning met een voorafgaande inspectie, gratis.
U bespaart tijd, geen gedoe en geen onnodige kopzorgen, niet praten met verschillende adviseurs, verschillende makelaars, slechts één persoon die u begeleidt naar het pand dat u wilt, allemaal gratis.
Wij zorgen voor een exclusieve en VIP begeleiding, vanaf de zoektocht, tot de aankoop en dus uw verblijf, dit alles zonder kosten.
Als u dat wenst, nemen wij contact op met onze partners:
verbouwingen
Interieur en exterieur decoratie
Tuinieren
Kleine herstellingswerken
Documentatie en verhuizing
Zonnepanelen en energie-efficiëntie
Installatie van elektriciteit, TV en internet, openbaar water en gas, etc….
Gratis bestek.

Een eerste contact is vaak per mail of telefonisch, waarbij het gedeelte van het aanbod dat op de site staat een eerste idee kan geven van de mogelijkheden.

Onze ervaring is, dat zélfs al zouden wij u uitgebreid videomateriaal sturen, dat de werkelijkheid er tóch anders uitziet. U mist dan het zo belangrijke gevoel bij de plek: zou u zich dáár kunnen thuis voelen?

Om die reden is het logisch dat u naar Portugal komt om zélf in het gebied rond te kijken. 

Ter plekke tonen wij u het onroerend goed waarvoor u belangstelling hebt of geven wij u een indruk van de objecten uit onze portefeuille. Daarna spreken we uw wensen nog eens door om de concrete mogelijkheden op een rijtje te krijgen. U zult namelijk niet de eerste (of de laatste) zijn die, naar aanleiding van het bezoek ter plekke en de daarbij gegeven informatie, het wensenlijstje compleet verandert!

Als er een geschikt object gevonden is, onderhandelen wij voor u met de verkoper, helpen u met het voorlopige- en definitieve koopcontract en alle regelingen bij advocaat en notaris. Verder kunnen wij de betaling voor u regelen van de overdrachtsbelasting en de inschrijving van het onroerend goed bij kadaster en belastingdienst en u zonodig helpen met het verkrijgen van een hypotheek. Hetzelfde geldt voor service m.b.t. aansluiting/ overschrijving van de nutsvoorzieningen, het regelen van een bankrekening, verzekeren e.d.  Deze extra werkzaamheden zijn service.

Na de aanschaf van het onroerend goed kunt u, indien gewenst, begeleiding krijgen bij het bouwen, cq. verbouwen. We hebben contacten en ervaringen met diverse aannemers en andere ambachtslieden in deze streek. Hieronder valt bijv. ook het aanbrengen van zonnepanelen, schoonmaakwerkzaamheden, tuinonderhoud etc. Een gratis bestek is inbegrepen in onze service.

Het aanbod van Calvos Casas bevindt zich vnl. in de provincie Minho in het Noorden van Portugal.

In de Minho wordt door de Portugezen procentueel gezien het grootste aantal binnenlandse vakanties doorgebracht, zonder dat dit leidt tot grote drukte of het gevoel van massatoerisme.

Daarnaast komt het gebied steeds meer in trek bij buitenlanders die de natuur, de vriendelijke bevolking én de aantrekkelijke prijzen van de Minho weten te waarderen en hier een vakantiehuis zoeken of zich permanent willen vestigen.

De rust, sfeer en de gemoedelijkheid die bij dit leven horen is een hele verademing na alle stress en drukte van het leven in Nederland.
We hebben ons aanbod zoveel mogelijk in chronologische volgorde op basis van de vraagprijs op de site ingedeeld. Houdt u er wel rekening mee dat dit in vrijwel alle gevallen slechts vraagprijzen zijn, maar wel inclusief bemiddelingskosten.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de aankoop van zeer betaalbare grond, nog te verbouwen panden of direct bewoonbare huizen dan bent u hier op de juiste plaats. De dienstverlening kan zich desgewenst ook uitstrekken tot het geven van begeleiding bij restauratie en/of nieuwbouw. De prijzen van restauratie of (ver)bouw zullen u zeker meevallen. Informeert u naar de mogelijkheden om een huis, precies naar uw wens, te realiseren. Er zijn u al een behoorlijk aantal mensen voorgegaan. Op de onafhankelijke site van mondi.nl vindt u hun referenties.

Oók voor U is het mogelijk om voor een redelijk bedrag veel ruimte en privacy te verwerven of het nu is door aankoop van een bestaande woning of door (ver)bouwen.

Neem vrijblijvend contact op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.