Loading…

€ 150.000 ref. 713.919

In Ribas, gemeente Celorico de Basto ligt deze wijnquinta met 2 ha. grond.

Het reeds gerestaureerde huis bevat een kamer met open keuken, 3 slaapkamers en een badkamer. De verdieping eronder 2 schuurruimten en één met twee wijntrapbakken, wijnpers en opslagvaten. Verder staan op het terrein nog een tweede gebouw en een molen, beiden kunnen worden gerestaureerd.

Van het terrein is 1 ha beplant met wijnranken met een beregeningssysteem, de andere helft heft 15 sinaasappelbomen, 7 olijfbomen, 11 kastanjebomen, 30 kersenbomen, 2 citroenbomen en diverse andere fruitbomen.

Bij de koop is inbegrepen een tractor met aanhanger, frees, klepelmaaier en sulfaatsproeier. Voor de wijnmakerij opslagvaten voor in totaal 10.000 ltr., elektrische kneusmachine en 2 wijnpersen.

Het is een zeer rustige locatie, het huis ligt beschut in een dal enkele honderden meters vanaf de zeer rustige asfaltweg, waar zich het toegangshek bevindt. Het eerste gedeelte van de toegangsweg wordt ook gebruikt voor de aangrenzende wijngaard die evt. ook te koop is (dit terrein is zonder huis of schuur).