Loading…

€250.000 – ref. 807.922

Vrijstaande Woning (150 M2) Met Privé Tuin In Serafão.

Deze ruime vrijstaande woning bevindt zich in Serafão (gemeente Fafe) op slechts 12 km. vanaf Póvoa de Lanhoso en iets verder Braga.

Naar het vliegveld Sá Carneiro in Porto is het 80 km.

Het geheel bevindt zich in een rustige buurt en door zijn ligging kan men volop profiteren van de zonnige ligging. Via een elektrisch bedienbare poort rijdt u de brede toegang op naar de zeer ruime garage. Hier kunt u meerdere auto’s parkeren. In deze garage is een ruimte voor de wasmachine en er is een toilet met wastafel. De ruimte ernaast kan gebruikt worden als hobbyruimte of opslag.

Zowel binnendoor als buitenom kunt u de woning betreden. Daar vindt u een woon/eetkamer voorzien van een houthaard en een schuifpui naar de veranda. De ruime keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals de koelkast, vriezer en afwasmachine. Verder is er een 4-pits gasfornuis. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. Het huis is 20 jaar geleden gebouwd en alleen als vakantiewoning gebruikt. Na de bouw is het nooit meer geschilderd zodat u een eerlijk beeld krijgt van de bouwkundige staat, niets is weggefrommeld.

De woning is voorzien van een pré-installatie voor centrale verwarming. Dat betekent dat u niet hoeft te breken of leidingwerk in het zicht krijgt wanneer u besluit om de woning te voorzien van centrale verwarming. Slechts radiatoren ophangen en de door u gewenste warmtebron (hout/olie/gas/elektriciteit of pellets) in de garage laten plaatsen.

Door de zonnige ligging is natuurlijk het plaatsen van zonnepanelen ook een goed optie, zowel voor warm water als voor elektriciteit.

De tuin is voorzien van een automatische beregeningsinstallatie en ondanks dat het alleen een vakantiehuis was is de tuin goed bijgehouden omdat men daar iemand voor had ingeschakeld á 600€ per jaar. Een gedeelte van de tuin is omgeven door een laurierhaag, maar erachter bevindt zich nog zo’n 450 m2 grond die men óf bij de tuin kan trekken óf kan gebruiken als moestuin bijv.